ATP
Το απόγευμα της Τετάρτης ο επόμενος αγώνας του Τσιτσιπά - πρεμιέρα για Djokovic

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Astana Open
tn team Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 - 16:24

Το απόγευμα της Τετάρτης θα δώσει τον επόμενο αγώνα του στην Αστάνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic. Δείτε το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας θα ανοίξει η αυλαία και αύριο στην Αστάνα, με την αναμέτρηση του Andrey Rublev με τον Zhizhen Zhang για τον 2ο γύρο. Θα ακολουθήσει αγώνας για τον 1ο γύρο, μεταξύ του Marin Cilic και του Oscar Otte.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο David Goffin, ο οποίος έβγαλε εκτός τουρνουά τον Carlos Alcaraz, θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο τον Adrian Mannarino.

Στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Cristian Garin. Θυμίζουμε πως ο Nole κατέκτησε το 250άρι του Τελ Αβίβ την προηγούμενη εβδομάδα και έχει κερδίσει τους 12 τελευταίους αγώνες του στο tour, αν αφαιρέσουμε τους αγώνες που έδωσε για το Laver Cup, που είναι τουρνουά επίδειξης.

Τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον 2ο γύρο, που θα αρχίσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού του Djokovic. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Luca Nardi, που ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά και σημείωσε σήμερα στα 19 του χρόνια την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό ΑΤΡ διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (05/10):

Center Court:
08:00 Zhizhen Zhang [Q] v. Andrey Rublev [5] COSMOTE SPORT 6HD
10:00 Marin Cilic [9] v. Oscar Otte COSMOTE SPORT 6HD
12:00 David Goffin [LL] v. Adrian Mannarino COSMOTE SPORT 6HD
15:00 Cristian Garcin v. Novak Djokovic [4] COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Stefanos Tsitsipas [3] v. Luca Nardi [Q] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots