ATP
Με φόρα από το Τελ Αβίβ ο Djokovic (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Astana Open
tn team Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 - 16:21

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την πρώτη του αναμέτρηση στην Αστάνα ο Novak Djokovic, που ήρθε με φόρα από το Τελ Αβίβ και απώλεσε μόλις 2 games από τον Cristian Garin.

Για ακόμα ένα παιχνίδι άκρως εντυπωσιακός ήταν ο Novak Djokovic, ο οποίος συνέτριψε τον Cristian Garin με 6-1, 6-1 σε 62 μόλις λεπτά και πήρε πανεύκολα την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Astana Open.

O Djokovic προέρχεται από την κατάκτηση του 89ου τίτλου της καριέρας του στο Τελ Αβίβ και πέτυχε την 5η συνεχόμενη straight-sets νίκη του στις τελευταίες 8 ημέρες. Επίσης παρέμεινε αήττητος απέναντι στον Garin, σε 3 πλέον αναμετρήσεις.

Δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να πλησιάσει σε break o Nole, ο οποίος έκανε 3 break στο 1ο σετ και άλλα 2 στο 2ο, για να φτάσει με εκκωφαντικό τρόπο στην πρώτη του νίκη στο τουρνουά της Αστάνας.

Επόμενος αντίπαλος για τον κάτοχο 21 Grand Slams τίτλων θα είναι ο Botic Van De Zandschulp, ο οποίος είχε κερδίσει εξίσου εύκολα χθες τον Beibit Zhukayev, με 6-1, 6-1. Αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Πριν από τον Djokovic έπαιξε ο Roberto Bautista Agut, που έγινε ο δεύτερος παίκτης που μπήκε στα ημιτελικά, μετά τους Andrey Rublev και Adrian Mannarino. Ο Bautista Agut επικράτησε του Pavel Kotov με 6-1, 7-6 (5) και θα περιμένει τον Daniil Medvedev, που παίζει αύριο με τον Emil Ruusuvuori.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots