ATP
Από 10.000 ευρώ πρόστιμο σε Moutet και Andeev (vids)

 
Από 10.000 ευρώ πρόστιμο σε Moutet και Andeev (vids)
© Christelle Gaujard
tn team Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 - 9:57

Μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχαν στην Ορλεάνη, ο Corentin Moutet και ο Adrian Andreev τιμωρήθηκαν από την ΑΤΡ με ένα βαρύ πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Αυτή είναι μια από τις λίγες φορές που βλέπουμε ένα τόσο μεγάλο πρόστιμο σε τουρνουά μικρότερης κατηγορίας, που συνεπώς δεν δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τα χρηματικά έπαθλα των δυο αθλητών και θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους.

Συγκεκριμένα, ο Andreev με την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά στο Challenger της Ορλεάνης κέρδισε 6.370 ευρώ, ενώ ο Moutet, που ηττήθηκε από τον Βούλγαρο στον 2ο γύρο, κέρδισε 2.180 ευρώ.

Θυμίζουμε πως οι δυο παίκτες είχαν διαπληκτιστεί κατά τη διάρκεια της χειραψίας τους, με τον Moutet να επιχειρεί να χτυπήσει τον Adreev, που απέφυγε το χτύπημα. Ο διαιτητής τους χώρισε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, σε ένα από τα πιο έντονα επεισόδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ο Moutet μοιράστηκε το ίδιο βράδυ τη δική του εκδοχή της ιστορίας, λέγοντας πως ο Adreev τον έβρισε και τον οδήγησε σ' αυτή τη συμπεριφορά. Οι δυο παίκτες πάντως φαίνεται πως είχαν προηγούμενα, με τον Moutet, που είχε χάσει από τον Βούλγαρο και πριν λίγους μήνες πριν στη Γένοβα, να ανεβάζει την ένταση από το ζέσταμα, σημαδεύοντας συνεχώς τον αντίπαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots