ATP
Συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα το επεισόδιο Moutet-Andreev

 
Συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα το επεισόδιο Moutet-Andreev
tn team Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:57

Ο Corentin Moutet, μετά τον αγώνα και το επεισόδιο που είχε με τον Adrian Andreev και έγινε viral, έγραψε στο Instagram πως δεν πρόκειται να απολογηθεί από τον Βούλγαρο, που τον προκάλεσε μάλιστα, λέγοντας πως κρυβόταν πίσω από τους άνδρες της ασφάλειας.

Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στο Instagram, o Moutet μοιράστηκε τη δική του πλευρά της ιστορίας που έγινε viral, με τον τσακωμό του με τον Andreev. Θυμίζουμε πως οι δυο παίκτες είχαν μια πολύ έντονη χειραψία, ήρθαν στα χέρια και ο Γάλλος προσπάθησε να χτυπήσει τον Βούλγαρο, με τον διαιτητή να κατεβαίνει από την καρέκλα του και να τους χωρίζει.

Ο Moutet έγραψε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη, επειδή ο Andreev τον έβρισε πριν προβεί σ' αυτή την πράξη. Επίσης παραπονέθηκε και στο κοινό από την πατρίδα του, που χειροκρότησε τη νίκη του Andreev.

Κλείνοντας, είπε ότι οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να τα πουν εκτός γηπέδου, όταν τον ξαναείδε ο Βούλγαρος αθλητής "κρυβόταν" πίσω από 6 άνδρες σεκιούριτι. Ο Moutet συνεχίζει να θέλει να τα πουν εκτός γηπέδου, αλλά να είναι μόνοι τους, είτε για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν, είτε για να το συζητήσουν ήρεμα, όπως έγραψε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots