ATP
Ένταση στο φιλέ μεταξύ Moutet και Jarry: "Με είπε αξιολύπητο" (vid)

 
Ένταση στο φιλέ μεταξύ Moutet και Jarry: "Με είπε αξιολύπητο" (vid)
tn team Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 - 16:20

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Corentin Moutet δυσαρέστησε τόσο τους Χιλιανούς φιλάθλους, όσο και τον Nicolas Jarry, που του τα 'ψαλλε στο φιλέ.

Ο Moutet πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του επί του Jarry στο Σαντιάγο, μπροστά στους Χιλιανούς φιλάθλους, με τους οποίους γενικά είχε έντονη διάδραση και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η κίνησή του θεωρήθηκε προκλητική και αυτό του είπε και ο Jarry στο φιλέ, που τον αποκάλεσε "αξιολύπητο", σύμφωνα με τον ίδιο τον Moutet.

"Με είπε αξιολύπητο, δεν ξέρω γιατί. Συμπεριφέρθηκα καλά. Τόσος πολύς κόσμος ήταν εναντίον μου, με αποδοκίμαζε, έκανε θόρυβο όταν σέρβιρα, οπότε δε νομίζω ότι δεν έκανα κάτι αξιολύπητο. Νομίζω ότι έπαιξα καλά και τα πήγα αρκετά καλά. Οπότε ρωτήστε εκείνον γιατί το είπε αυτό. Δεν είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι στο tour, για την ακρίβεια, δεν τον γνωρίζω και τόσο καλά", είπε ο Γάλλος μετά το ματς.

Ο Jarry από την πλευρά του δεν θέλησε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Moutet, ο οποίος πάντως συχνά γίνεται πρωταγωνιστής τέτοιων περιστατικών, κέρδισε τον Jarry με 7-6 (5), 7-6 (3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Chile Open, όπου θα παίξει με έναν ακόμα Χιλιανό, τον Alejandro Tabilo.

"Είναι λυπηρό που συμπεριφέρονται έτσι όταν παίζεις ενάντια σε έναν Χιλιανό παίκτη. Αν έδειχναν περισσότερο σεβασμό, νομίζω θα ήταν μια καλύτερη ατμόσφαιρα για όλους. Ακόμα και για τον αντίπαλο δεν είναι ωραίο αυτό, κάνουν πολύ θόρυβο. Γνωρίζω λίγο καλύτερα τον Tabilo γιατί είμαστε κοντά στις ηλικίες. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, θα δούμε ποιος είναι καλύτερος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots