ATP
Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε ο Djokovic (vids)

 
Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε ο Djokovic (vids)
© Internazionali BNL d' Italia
tennisnews team Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 - 21:38

Μετά το μικρό διάλειμμα που έκανε από τη χωμάτινη σεζόν, ο Novak Djokovic επέστρεψε με άγριες διαθέσεις, κέρδισε εύκολα τον Corentin Moutet και έκανε ιδανικό ξεκίνημα για τη διεκδίκηση του 7ου τίτλου του στη Ρώμη.

Ο Djokovic, ο οποίος θα διεκδικήσει αυτές τις μέρες τον 7ο τίτλο του στη Ρώμη και τον 41ο συνολικά σε Masters διοργάνωση, επιβλήθηκε του Moutet με 6-3, 6-1, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα του στο Internazionali BNL d' Italia.

Είναι μόλις το 2ο τουρνουά για τον Nole στη χωμάτινη σεζόν, αφού μετά την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters έκανε ένα διάλειμμα και αποφάσισε να αγωνιστεί μόνο στη Ρώμη, πριν πάει στο Roland Garros όπου θα διεκδικήσει το 25ο Grand Slam της απίστευτης καριέρας του.

Έδειξε σήμερα πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και "καθάρισε" τον Γάλλο lucky loser σε 84 λεπτά, κερδίζοντας τα 11 από τα 12 τελευταία games της αναμέτρησης.

Στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, o Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Alejandro Tabilo από τη Χιλή, που νωρίτερα απέκλεισε τον Yannick Hanfmann με 6-3, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots