ATP
Στα ημιτελικά ο Nole, όλο και πιο κοντά στο 90ό! (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Astana Open
tn team Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 - 16:45

O Novak Djokovic πανηγύρισε την 7η straight-sets νίκη του στο τελευταίο δεκαήμερο, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική άνεση και το εμπόδιο του Karen Khachanov, για να μπει στα ημιτελικά του Astana Open.

Όλο πιο κοντά στον 90ό τίτλο της καριέρας του βρίσκεται ο Novak Djokovic, ο οποίος επιβλήθηκε του Karen Khachanov με 6-4, 6-3 και πήρε μια ακόμα άνετη νίκη, την 7η χωρίς να απωλέσει σετ στο τελευταίο δεκαήμερο.

Ο 35χρονος Σέρβος πρωταθλητής, ο οποίος είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Τελ Αβίβ την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε για 7η φορά σε 8 αναμετρήσεις τον Khachanov.

Στο 1ο σετ ο Nole απώλεσε ένα προβάδισμα με 3-0 και ισοφαρίστηκε σε 3-3 και αργότερα σε 4-4, όμως έκανε ένα ακόμα break στο 10ο game και πήρε το σετ με 6-4.

Και στο 2ο σετ έκανε νωρίς το break o Σέρβος, που πέρασε μπροστά με 4-1. Έκτοτε δεν έχασε το πάνω χέρι, με το σερβίς του να απειλείται μόνο στο 9ο game, στο οποίο όμως επέστρεψε από το 15-30 και με 3 κερδισμένους πόντους στη σειρά "σφράγισε" τη νίκη του, σε 1 ώρα και 28 λεπτά.

Παρότι έχασε όλη την αμερικανική σεζόν και το US Open με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγώνων για σχεδόν 3 μήνες, ο Novak δεν δυσκολεύτηκε να βρεθεί ξανά στην καλύτερή του φόρμα και διεκδικεί τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του μέσα σε 2 εβδομάδες.

Στα ημιτελικά αύριο, στις 15:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SRORT 6HD), θα αντιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου προημιτελικού, μεταξύ του Daniil Medvedev και του Roberto Bautista Agut.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots