ATP
Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: "Μόνο ο Κύργιος βγάζει εκτός εαυτού τον Στέφανο"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Astana Open
tn team Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 11:56

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Julia Salnikova, μίλησε για την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του Στέφανου και του Νικ Κύργιου.

Μιλώντας σε μέσο του Καζακστάν, στα πλαίσια της συμμετοχής του Στέφανου Τσιτσιπά στο Astana Open την προηγούμενη εβδομάδα, η πρώην επαγγελματίας τενίστρια και μητέρα του Στέφανου, Julia Salnikova, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόντρα του γιου της με τον Κύργιο.

Θυμίζουμε πως η κόντρα ξέσπασε στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Wimbledon, συνεχίστηκε μετά τον αγώνα και φαίνεται πως ακόμα απασχολεί ένα μέρος του κοινού, με τους δημοσιογράφους στο Καζακστάν να μη χάνουν την ευκαιρία να ρωτήσουν τη μητέρα του Στέφανου γι' αυτό το θέμα.

"Ο Νικ Κύργιος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύχυση. Είναι ο μοναδικός που τον βγάζει εκτός εαυτού", ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Στέφανου.

"Στον αγώνα τους στο Wimbledon, ο Κύργιος αποφάσισε να παραβλέψει κάποιους γενικούς κανόνες αθλητισμού. Το ματς έγινε πολύ περίεργο και νευρικό, γιατί έπαιζε 'βρώμικο' τένις. Ο Στέφανος δεν παίζει έτσι. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, εξαιτίας της συμπεριφοράς του αντιπάλου του, κι έχασε το ματς χωρίς να είναι ο χειρότερος στο court", πρόσθεσε η Julia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots