ATP
Κύργιος και Monfils επιστρέφουν το Νοέμβριο σε αγώνα επίδειξης!

 
Κύργιος και Monfils επιστρέφουν το Νοέμβριο σε αγώνα επίδειξης!
tn team Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 14:03

Ο Νικ Κύργιος και ο Gael Monfils αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση σε κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες, για έναν αγώνα επίδειξης που θα δώσουν μεταξύ τους στην Πόλη του Μεξικού.

Ο Κύργιος και ο Monfils είναι δυο από τους θεαματικότερους - αν όχι οι πιο θεαματικοί - παίκτες των τελευταίων ετών στο tour και ο μεταξύ τους αγώνας αναμένεται να φέρει πολλούς φίλους του τένις στις κερκίδες, αλλά και στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Όπως έγινε γνωστό, η Arena Ciudad de Mexico θα φιλοξενήσει αυτόν τον μεγάλο αγώνα επίδειξης στην Πόλη του Μεξικού την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Θα είναι και για τους δυο ο πρώτος αγώνας μετά από κάποιο διάστημα. Ο Monfils αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ενώ πρόσφατα έγινε και για πρώτη φορά πατέρας, οπότε ήθελε αυτές τις εβδομάδες να είναι με τη σύντροφό του, Elina Svitolina. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας που θα δώσει από τον Αύγουστο, όταν έπαιξε στον Καναδά.

Ο Κύργιος είχε αποσυρθεί από το 500άρι του Τόκιο πριν από 2 εβδομάδες, καθώς επέστρεψαν οι ενοχλήσεις στο γόνατό του. Στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή του από το 500άρι της Βασιλείας και από το Masters του Παρισιού, δυο τουρνουά που θα γίνουν αυτές τις δυο εβδομάδες. Η σεζόν του δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς έχει προκριθεί στο ATP Finals του Τορίνο στα διπλά, μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots