ATP
Κινείται σε τροχιά double o Alcaraz (vids)

 
Κινείται σε τροχιά double o Alcaraz (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 2:22

O Carlos Alcaraz κέρδισε και τον Gael Monfils, έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στο tour και συνεχίζει να κινείται σε τροχιά "Sunshine Double".

O Alcaraz δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Monfils, τον οποίο κέρδισε με 6-2, 6-4 σε 74 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Miami Open.

O 20χρονος Ισπανός, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο Indian Wells πριν από μια εβδομάδα, διεκδικεί τον 2ο συνεχόμενο Masters τίτλο του. Αν τα καταφέρει, θα μειώσει τη διαφορά του από το Νο.1 και τον Novak Djokovic στους 280 βαθμούς.

Ο Alcaraz είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Κέρδισε τα 5 τελευταία games του 1ου σετ για να το κατακτήσει με 6-2, ενώ και στο 2ο σετ προηγήθηκε με double break, στο 5-1.

Ο Monfils κατάφερε να παρατείνει για λίγο την παραμονή του στο τουρνουά και μείωσε σε 5-4, αλλά ο αυτό δεν εμπόδισε τον Alcaraz να φτάσει στη νίκη, με τον Ισπανό να κλείνει το ματς με love service game για το 6-4.

Ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Lorenzo Musetti, που κέρδισε τον Ben Shelton με 6-4, 7-6 (5).

Στον 4ο γύρο προκρίθηκε και ο Grigor Dimitrov, ο οποίος μετά την πολύ αγχωτική και δύσκολη επικράτησή του επί του Alejandro Tabilo προχθές, σήμερα είχε πολύ ευκολότερο έργο, καθώς συνέτριψε τον Yannich Hanfmann με 6-1, 6-0 σε 46 μόλις λεπτά!

Επόμενος αντίπαλος για τον Dimitrov θα είναι ο Hubert Hurkacz, ο οποίος απέκλεισε τον Sebastian Korda με 7-6 (5), 6-7 (5), 6-3.

Στη 16άδα μπήκε και ο Alex De Minaur νωρίτερα, κερδίζοντας τον Jan-Lennard Struff με 7-6 (3), 6-4. Ο Αυστραλός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Fabian Marozsan, που απέκλεισε τον Alexei Popyrin με 7-5, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots