ATP
Συνεχίζει να κερδίζει ο Rune, εκτός ο Musetti (vids)

 
Holger Rune
Holger Rune © Swiss Indoors/Markus Peter
tn team Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 18:33

O Holger Rune συνεχίζει να παίζει πολύ καλό τένις και πανηγύρισε την 6η διαδοχική νίκη του, αποκλείοντας τον Alex De Minaur στην πρεμιέρα του στη Βασιλεία. Αντίθετα, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί του ο Lorenzo Musetti, παρά το φανταστικό του ξεκίνημα στο ματς του με τον Albert Ramos-Vinolas.

Τις 6 νίκες στη σειρά και 10 στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις του έφτασε ο Holger Rune, ο οποίος επιβλήθηκε του De Minaur για τον 1ο γύρο του Swiss Indoors με 6-2, 7-5.

Ο 19χρονος Δανός, πρωταθλητής την προηγούμενη εβδομάδα στη Στοκχόλμη, πέτυχε 26 winners για μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, την οποία άνοιξε με 4 κερδισμένα games στη σειρά για το 4-0. Στο 2ο σετ ήρθε μια φορά αντιμέτωπος με break point, αλλά και πάλι προστάτευσε καλά το σερβίς του, για να κάνει και το break της διαφοράς στο 11ο game και να "σφραγίσει" τη νίκη του με ένα εύκολο κράτημα σερβίς στη συνέχεια, έπειτα από 1 ώρα και 29 λεπτά στο court.

Στον 2ο γύρο του Swiss Indoors, ο νεαρός Δανός θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Ugo Humbert, που πήρε μια εμφατική νίκη εις βάρος του Jenson Brooksby με 6-1, 6-4.

Ο πρωταθλητής την προηγούμενη εβδομάδα στη Νάπολη, Lorenzo Musetti, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και το δικό του νικηφόρο σερί, παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην αναμέτρησή του με τον Albert Ramos-Vinolas.

Τελικά ο Ισπανός κατάφερε να "γυρίσει" το ματς και να κερδίσει τον ταλαντούχο Ιταλό με 1-6, 6-3, 6-4, για να προκριθεί στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Alexander Bublik.

Εκτός από την εκπληκτική του αντίδραση μετά την τόσο γρήγορη απώλεια του 1ου σετ, ο Ramos-Vinolas χρειάστηκε ανατροπή και στο 3ο σετ, στο οποίο ήταν πίσω με 1-4 και αντιμετώπισε 2 break points για το 1-5!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots