ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Nicolas Gouhier / FFT
tn team Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 6:21

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic σε έναν επαναληπτικό του επικού αγώνα τους στο Παρίσι, στο παιχνίδι της ημέρας για το ATP Finals. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Djokovic, που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του ATP Finals, θα αρχίσει στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic και ο Τσιτσιπάς αναμετρήθηκαν ήδη 2 φορές τον τελευταίο μήνα, με τον Σέρβο να κερδίζει και τις δυο, με 2-0 σετ στον τελικό της Αστάνα και πολύ δυσκολότερα σε ένα μεγάλο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Masters του Παρισιού λιγότερο από δυο εβδομάδες πριν, όπου "λύγισε" τον Στέφανο στο tie-break του 3ου σετ. Συνολικά θα είναι η 12η συνάντησή τους στο tour, με τον Djokovic να προηγείται με 9-2 στις νίκες, έχοντας κερδίσει τα 8 τελευταία τους παιχνίδια.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev στις 3 το μεσημέρι. Θα είναι η 6η τους συνάντηση στο tour, με τον Medvedev να έχει κερδίσει τις 4 από τις 5 προηγούμενες.

Τέλος, στο διπλό θα κάνουν την πρεμιέρα τους οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης, που θα αντιμετωπίσουν την κορυφαία ομάδα του φετινού Race, Wesley Koolhof και Neal Skupski.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (14/11):

Centre Court:
12:30 Koolhof/Skupski [1] v. Kokkinakis/Kyrgios [8]
15:00 Daniil Medvedev [4] v. Andrey Rublev [6] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Mektic/Pavic [4] v. Dodig/Krajicek [5]
22:00 Stefanos Tsitsipas [2] v. Novak Djokovic [7] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots