ATP
Αποφυλακίζεται ο Becker

 
Αποφυλακίζεται ο Becker
© REUTERS/John Sibley
tn team Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 20:23

O Boris Becker αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές που κρατείται στη Μεγάλη Βρετανία και θα εκτίσει την ποινή του σε κατ' οίκον περιορισμό στη Γερμανία.

Θυμίζουμε πως ο κάτοχος 6 Grand Slams τίτλων, είχε καταδικαστεί σε 2,5 χρόνια κάθειρξη, καθώς κρίθηκε ένοχος σε 4 κατηγορίες στο Southark Crown Court, σχετικές με απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων 2,5 εκατομμυρίων λιρών και φοροδιαφυγή.

Τους τελευταίους 3 μήνες ο 54χρονος Γερμανός, πρώην πρωταθλητής και νυν προπονητής και σχολιαστής, τους πέρασε σε φυλακές χαμηλής ασφάλειας κοντά στο Λονδίνο, όπου μάλιστα διετέλεσε και χρέη γυμναστή.

Η αρχική ποινή του Becker ήταν να περάσει τους πρώτους 15 μήνες της ποινής του στη φυλακή και τους υπόλοιπους 15 σε κατ' οίκον περιορισμό. Ωστόσο χάρη σε καλή διαγωγή, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος πολύ σύντομα και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στη Γερμανία, καθώς δεν θα έχει δικαίωμα παραμονής στη χώρα μετά την αποφυλάκιση.

Εκεί φυσικά θα ισχύσουν οι περιοριστικοί όροι και ο κατ' οίκον περιορισμός, αλλά τουλάχιστον ο 54χρονος θα περάσει τις γιορτές κοντά σε αγαπημένα του πρόσωπα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots