ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 7:51

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει απόψε τον Andrey Rublev για μια θέση στα ημιτελικά του ATP Finals. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Για μια ακόμα φορά, όπως και στις άλλες δυο αναμετρήσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί το βράδυ στο Τορίνο, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με τον Andrey Rublev.

Στην ουσία θα είναι ένας τελικός, ένα νοκ άουτ ματς, αφού όποιος πάρει τη νίκη θα πάρει και τη 2η θέση στο Red Group, με τον Novak Djokovic να έχει εξασφαλισμένη την 1η θέση και τον Daniil Medvedev την 4η.

Θα είναι η 11η συνάντησή τους στο tour, με τον Τσιτσιπά να προηγείται με 6-4 στις νίκες. Φέτος είχαν παίξει άλλες 2 φορές, στα προημιτελικά της Μαδρίτης και στα ημιτελικά της Αστάνα, με τον Στέφανο να κερδίζει και τις δυο, αλλά και τις δυο στα τρια σετ. Στο ATP Finals θα παίξουν για 3η φορά, αφού είναι η 3η διαδοχική χρονιά που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. Το 2020 ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο tie-break του 3ου σετ, ενώ ο Rublev είχε κερδίσει πέρσι, με τον Τσιτσιπά να μην είναι ωστόσο στο 100% του και να αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αγκώνα του.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, αδιάφορο βαθμολογικά, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Medvedev, στις 15:00 ώρα Ελλάδας. Θα είναι η 12η συνάντησή τους, με τον Σέρβο να προηγείται με 7-4 στις νίκες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (18/11):

Centre Court:
12:30 Koolhof/Skupski [1] v. Dodig/Krajicek [5]
15:00 Daniil Medvedev [4] v. Novak Djokovic [7] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Mektic/Pavic [4] v. Kokkinakis/Kyrgios [8]
22:00 Stefanos Tsitsipas [2] v. Andrey Rublev [6] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots