ATP
Περιμένει ήδη δουλειά τον Becker, μετά την αποφυλάκιση

 
Περιμένει ήδη δουλειά τον Becker, μετά την αποφυλάκιση
tn team Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 15:33

Ο Boris Becker αναμένεται να αποφυλακιστεί σύντομα και να απελαθεί στη Γερμανία, όπου του προσφέρθηκε "λευκή επιταγή" από την ομοσπονδία.

Μετά από την περιπέτεια που πέρασε με τη φυλάκισή του για λόγους φοροδιαφυγής στη Μεγάλη Βρετανία, έγινε γνωστό περίπου 3 μήνες αργότερα πως ο Becker θα αποφυλακιστεί πρόωρα λόγω καλής διαγωγής.

Δεν θα μπορέσει να μείνει στο Λονδίνο, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, αλλά τουλάχιστον θα περάσει τις γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα ο 54χρονος Γερμανός, κάτοχος 6 Grand Slams τίτλων.

Επιπλέον, στη Γερμανία τον περιμένει ήδη δουλειά απ' ότι φαίνεται, καθώς ο αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Dirk Hordorff, είπε σύμφωνα με την Bild πως θα μπορέσει να δουλέψει ξανά για την ομοσπονδία, προσφέροντάς του μάλιστα λευκή επιταγή!

Συγκεκριμένα είπε πως μπορεί να επιστρέψει στο παλιό του πόστο, να γίνει δηλαδή ο επικεφαλής προπονητής του ανδρικού τένις της Γερμανίας, όπως και την τριετία 2017-2020.

"Από τη στιγμή που θα έχει εκτίσει την ποινή του, δεν υπάρχει κάτι που να τον εμποδίζει από το να είναι λειτουργικός και χρήσιμος. Η κοινωνική επανένταξη αφορά τους πάντες και αφορά και τον Boris Becker. Μπορεί να είναι ξανά επικεφαλής στο ανδρικό τμήμα, μπορεί να είναι στην εκτελεστική επιτροπή, ή οτιδήποτε. Για να το πω πιο απλά, ο Boris μπορεί να επιλέξει όποια δουλειά θέλει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Hordorff.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots