ATP
Οι διακοπές του Τσιτσιπά στην Ισλανδία (vids)

 
Οι διακοπές του Τσιτσιπά στην Ισλανδία (vids)
tn team Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 9:36

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε για ακόμα μια φορά την Ισλανδία για τις διακοπές της off-season, όπου πέρασε όμορφες στιγμές με την οικογένειά του, ενώ συνάντησε και τον πρόεδρο της χώρας, Gudni Johannesson.

Ενώ οι περισσότεροι συνάδελφοί του τέτοια εποχή επιλέγουν κάποια εξωτική παραλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε και φέτος τη μαγευτική Ισλανδία, περνώντας εκεί λίγες μέρες χαλάρωσης πριν πιάσει και πάλι δουλειά, για να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της σεζόν του 2023.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν μια εβδομάδα τη σεζόν του στο Τορίνο και το ATP Finals, βρέθηκε στην Ισλανδία μαζί με την οικογένειά του και μοιράστηκε πολλές από τις στιγμές του στα social media.

Σύντομα ο Στεφ θα πιάσει και πάλι ρακέτα, αφού θα πρέπει να επιστρέψει στους αγώνες σε 10 μόλις ημέρες, για το τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας, Diriyah Tennis Cup (8-10 Δεκεμβρίου). Αργότερα θα πάει στο Άμπου Ντάμπι και θα αγωνιστεί στο Mubadala World Tennis Championship (16-18 Δεκεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots