ATP
Επιστρέφει στη Μαγιόρκα το 2023 ο Κύργιος

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © Mallorca Championships
tn team Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 19:12

Μετά από το απογοητευτικό του πρόωρο "αντίο" το καλοκαίρι του 2022, ο Νικ Κύργιος αναμένεται να επιστρέψει στο Mallorca Championships το 2023.

Το 250άρι της Μαγιόρκας ανακοίνωσε την παρουσία του Κύργιου στο επόμενο τουρνουά, που θα λάβει χώρα στο ανακαινισμένο Mallorca Country Club, από τις 26 Ιουνίου έως τη 1 Ιουλίου.

Το κεντρικό court στη διοργάνωση του 2023 θα έχει αυξημένη χωρητικότητα κατά 20%, για ένα τουρνουά που γίνεται μόλις μια εβδομάδα πριν από το Wimbledon, προσελκύει όμως στη σύντομη παρουσία του στο καλαντάρι, πολύ μεγάλα ονόματα.

Θυμίζουμε πως το 2021 πρωταθλητής του τουρνουά ήταν ο Daniil Medvedev, ενώ το 2022 τον τίτλο κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γι' αυτό και είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στο ισπανικό νησί και το 2023.

Ο Κύργιος, ο οποίος δίνει μεγάλο βάρος στη σεζόν του γρασιδιού και φέτος ήταν φιναλίστ στο Wimbledon, αγωνίστηκε για 1η φορά στο τουρνουά της Μαγιόρκας αυτό το καλοκαίρι, αλλά έπαιξε μόνο έναν αγώνα, στον οποίο κέρδισε τον Laslo Djere. Πριν τον αγώνα του με τον Roberto Bautista Agut για τον 2ο γύρο, είχε αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots