ATP
Στην Αδελαΐδα ξεκινάει τη σεζόν ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 19:24

Ο Novak Djokovic μετράει αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην Αυστραλία και ανακοίνωσε πως το πρώτο του τουρνουά για το 2023 θα είναι το 250άρι της Αδελαΐδας.

Μετά τα πολύ καλά νέα που ήρθαν από την Αυστραλία, πως πρόκειται να αρθεί η εντολή απαγόρευσης εισόδου του στη χώρα και να εγκριθεί η βίζα του για το 2023, ο Novak Djokovic αναμένεται να επιστρέψει στα τουρνουά της Αυστραλίας σε μερικές εβδομάδες.

Παρά την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε πέρσι στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και ύστερα στο ξενοδοχείο προσφύγων, ο Djokovic έχει εκφράσει ήδη την ανυπομονησία του για να επιστρέψει στην Αυστραλία και να διεκδικήσει τον 22ο Grand Slam τίτλο του στο αγαπημένο του Australian Open.

Πριν από αυτό, θα αγωνιστεί στο 250άρι της Αδελαΐδας για "ζέσταμα", δίνοντας εκεί τους πρώτους του επίσημους αγώνες στη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του ίδιου του Nole, αφού ανανεώθηκε σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του και πρόσθεσε το τουρνουά της Αδελαΐδας στο πρόγραμμά του.

Συγκεκριμένα, ο Djokovic αναμένεται να δώσει μερικούς αγώνες επίδειξης στο Ντουμπάι για το World Tennis League από τις 19 έως τις 24 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, παίζοντας στο τουρνουά της Αδελαΐδας (2-8 Ιανουαρίου) και φυσικά στη Μελβούρνη και στο Australian Open (16-29 Ιανουαρίου).  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots