ATP
Αγαπημένοι του κοινού Κοκκινάκης και Κύργιος (vid)

 
Αγαπημένοι του κοινού Κοκκινάκης και Κύργιος (vid)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 22:06

Οι Θανάσης Κοκκινάκης και ο Νικ Κύργιος ήταν η πιο αγαπημένη ομάδα του κοινού για το 2022, κερδίζοντας το επίσημο σχετικό βραβείο της ΑΤΡ.

Μετά και την ψηφοφορία των φαν σε όλο τον κόσμο μέσα από την ΑΤΡ, οι Κοκκινάκης και Κύργιος κέρδισαν το βραβείο Fans' Favourite Doubles Duo για το 2022.

Μετά από ένα φανταστικό τουρνουά στη Μελβούρνη, όπου κατέκτησαν το Australian Open, οι Κοκκινάκης και Κύργιος αποφάσισαν να παίξουν μαζί στα περισσότερα μεγάλα τουρνουά της χρονιάς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν έναν ακόμα τίτλο, στην Ατλάντα, αλλά και να προκριθούν για 1η φορά στο ATP Finals.

Κάθε αγώνας τους ήταν μια γιορτή, αλλά εκτός από όμορφο θέαμα φρόντισαν να φέρουν και ουσία στο παιχνίδι τους, κερδίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις καρδιές του κοινού.

"Ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ψηφίσατε εμένα και τον Νικ, ως την αγαπημένη ομάδα διπλού της χρονιάς. Ήταν μια τρομερή χρονιά, κερδίσαμε το πρώτο μας Grand Slam στην πατρίδα μας, την Αυστραλία. Η ατμόσφαιρα εκεί ήταν τρελή και η στήριξη που είχαμε όλο το χρόνο ήταν απίστευτη. Σας ευχαριστώ ξανά και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ρολάρουμε. Τα λέμε ξανά τον Ιανουάριο", είπε ο Κοκκινάκης στο ευχαριστήριο μήνυμά του.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por ATP Tour (@atptour)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots