ATP
Κέρδισε το τουρνουά της Καέν ο Rune (vid)

 
Κέρδισε το τουρνουά της Καέν ο Rune (vid)
© Gerard Piwtorak
tn team Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 11:09

O Holger Rune απέδειξε στην Καέν πως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, μετά και το εντυπωσιακό κλείσιμο που έκανε στη σεζόν, κατακτώντας το δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά επίδειξης που έλαβε μέρος.

Ο 19χρονος Δανός τενίστας, ο οποίος στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν του για την ΑΤΡ κέρδισε τον Novak Djokovic και κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο του, στο Masters του Παρισιού, παρέμεινε αήττητος και αυτές τις δυο εβδομάδες στη Γαλλία, όπου κατέκτησε 2 τίτλους σε φιλικά τουρνουά και απέδειξε πως συνεχίζει να βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα.

Την περασμένη Κυριακή κέρδισε τον τίτλο στο Bourg-de-Péage της Γαλλίας, όπου κέρδισε τον Alexander Bublik και τον Alex De Minaur. Στον τελικό με τον De Minaur έσωσε ένα match point, πριν επικρατήσει με 5-7, 7-6, 6-4.

Αυτή την εβδομάδα έπαιξε και στο τουρνουά της Καέν, όπου ήταν ακόμα πιο επιβλητικός, κερδίζοντας τον Richard Gasquet στα ημιτελικά με 7-6, 6-1 και τον Roberto Bautista Agut στον τελικό με 6-0, 6-4!

"Πέρασα πολύ καλά εδώ στην Καέν. Έκανα έναν πολύ καλό τελικό και θέλω να συγχαρώ τον Roberto για τη σεζόν του. Είναι σημαντικό να πιστεύεις στον εαυτό σου. Ο στόχος μου για το 2023 είναι να ανεβώ στο Νο.1 του κόσμου", είπε ο 19χρονος Rune, ο οποίος απέδειξε πως έχει ήδη το επίπεδο και τη ψυχοσύνθεση για φτάσει ως την κορυφή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots