ATP
Djokovic: Οι ΗΠΑ διατηρούν την απαγόρευση εισόδου ως τον Απρίλιο!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Miami Open presented by Itau
tn team Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 - 23:13

Πηγαίνοντας ενάντια στις τάσεις των υπολοίπων κρατών, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να διατηρήσουν το νόμο για απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε ανεμβολίαστους ταξιδιώτες έως και τον Απρίλιο, που σημαίνει πως πλέον ο Novak Djokovic κινδυνεύει άμεσα να χάσει τα δυο πρώτα Masters της χρονιάς για 2η διαδοχική σεζόν.

Είναι δεδομένο πως ο Djokovic θα παραμείνει ανεμβολίαστος, μιας και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να κάνει πίσω σ' αυτό το κομμάτι, επομένως ο μόνος τρόπος να μπορέσει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι η ιατρική εξαίρεση.

Θυμίζουμε πως το 2022 ο Djokovic έχασε το Australian Open, το US Open και τα 4 Masters 1000 τουρνουά που φιλοξενήθηκαν στην Αμερική, εξαιτίας της απόφασής του να μην εμβολιαστεί.

Στην Ευρώπη ο νόμος άλλαξε από την άνοιξη του 2022, ενώ και η Αυστραλία επέτρεψε την επιστροφή του Djokovic στη χώρα γι' αυτόν τον Ιανουάριο. Μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μείνει να επιμένουν σ' αυτό το μέτρο και σύμφωνα με τη νέα απόφαση, το μέτρο θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως και τις 10 Απριλίου του 2023.

To Indian Wells αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 19 Μαρτίου, ενώ το Miami Open από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots