ATP
Ακαπούλκο: Τσιτσιπάς και Alcaraz στην κορυφή του ταμπλό

 
Ακαπούλκο: Τσιτσιπάς και Alcaraz στην κορυφή του ταμπλό
© REUTERS/Hannah Mckay
tn team Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 - 13:24

Το πολύ εντυπωσιακό ταμπλό του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο, όπου θα αγωνιστούν 3 παίκτες από το σημερινό Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης και 5 από το Top 10.

Οι Carlos Alcaraz, Στέφανος Τσιτσιπάς και Casper Ruud είναι οι 3 παίκτες από το Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης που θα παίξουν στο Ακαπούλκο στο τέλος του μήνα, με το μεξικανικό τουρνουά να παρουσιάζει ένα πολύ εντυπωσιακό ταμπλό.

Ακόμα θα βρεθούν στο 500άρι του Ακαπούλκο οι Taylor Fritz, Holger Rune, Cameron Norrie, Frances Tiafoe, Tommy Paul, Matteo Berrettini, Denis Shapovalov, Sebastian Korda και Alex De Minaur, μεταξύ άλλων.

Το Abierto Mexicano θα είναι ένα από τα δυο 500άρια τουρνουά του Φεβρουαρίου στα οποία θα λάβει μέρος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από τους αγώνες του Davis Cup που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (4-5 Φεβρουαρίου) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Την εβδομάδα 13-19 Φεβρουαρίου θα είναι το επόμενο τουρνουά του, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενώ αργότερα θα παίξει στο Ακαπούλκο (27 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου). Θα ακολουθήσουν φυσικά τα δυο αμερικάνικα Masters, σε Indian Wells (6-19 Μαρτίου) και Μαϊάμι (20 Μαρτίου - 2 Απριλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots