ATP
Ο τραυματισμός του Humbert και η όμορφη αντίδραση του Davidovich (vid)

 
Ο τραυματισμός του Humbert και η όμορφη αντίδραση του Davidovich (vid)
tn team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 15:40

O Ugo Humbert είχε μια άσχημη πτώση στο court και έναν τραυματισμό στο πόδι του, με τον αντίπαλό του, Alejandro Davidovich Fokina, να στέκεται στο πλευρό του και να δείχνει μια πολύ όμορφη εικόνα του αθλητισμού.

Ο Ισπανός έτρεξε στην πλευρά του αντιπάλου του μόλις είδε τι έγινε και έμεινε κοντά του για όλο το διάστημα, παρηγορώντας τον και κρατώντας του το χέρι.

Ο άτυχος Γάλλος τενίστας, ο οποίος ένιωθε έντονο πόνο στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού, είχε κερδίσει το 1ο σετ με 6-1 και όταν συνέβη αυτό το άτυχο γεγονός έχανε με 1-4 στο tie-break του 2ου σετ.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσει το ματς και έμεινε στο court ως το τέλος του 2ου σετ, που έχασε τελικά στο tie-break με 7-2. Μετά απ' αυτό ενημέρωσε τον Davidovich Fokina και τον διαιτητή πως θα εγκατέλειπε, δίνοντάς του μια αγκαλιά και ευχαριστώντας τον για όσα έκανε.

"Γνωρίζω τον Ugo απ' όταν ήμασταν παιδιά και μου έρχεται να κλάψω τώρα γιατί τον είδα να κλαίει. Τον γνωρίζω από παιδί και δεν είναι εύκολο να βλέπεις έναν φίλο να το περνάει αυτό. Έκλαιγε και εκεί κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό. Πάλεψε και έμεινε στο court, ήθελα να παίξουμε και 3ο σετ, αλλά δεν είναι εύκολο να παίζεις με τραυματισμό", είπε μετά το παιχνίδι ο Davidovich Fokina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots