ATP
H κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 20:13

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει "πρόωρο τελικό" με τον Jannik Sinner από τον 2ο γύρο, αλλά και πολλούς ακόμα δυνατούς αντιπάλους. Δείτε αναλυτικά.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του τουρνουά του Ρότερνταμ, στο οποίο συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όντας στο Νο.1 του ταμπλό.

Το ταμπλό είναι πολύ δυνατό και με το καλημέρα ο Στεφ θα έχει μεγάλες προκλήσεις. Στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει τον Emil Ruusuvuori, Νο.53 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και περάσει στον 2ο γύρο, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner, σε ένα rematch της επικής μονομαχίας τους στο Australian Open πριν λίγες εβδομάδες!

Στα προημιτελικά ο Στεφ διασταυρώνεται με τους Stan Wawrinka και Pablo Carreno Busta, ενώ στα ημιτελικά με τον Holger Rune, που με τη σειρά του διασταυρώνεται με τον Alexander Zverev στα προημιτελικά.

Στον τελικό, μερικοί από τους πιθανούς αντιπάλους του Στεφ είναι οι Daniil Medvedev, Felix Auger-Aliassime και Andrey Rublev. Οι δυο πρώτοι διασταυρώνονται μεταξύ τους στα προημιτελικά και έχουν πιθανό αντίπαλο τον Rublev στα ημιτελικά.

Αναλυτικά το ταμπλό του Ρότερνταμ:

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς είχε κάνει το καλύτερό του τουρνουά στο Ρότερνταμ πέρσι, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από τον Auger-Aliassime.

Να σημειωθεί επίσης πως θα παίξει και διπλό στο Ρότερνταμ, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots