ATP
Ακόμα ελπίζει για Μαϊάμι ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 - 23:16

Μπορεί ο Novak Djokovic να μην μπόρεσε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Indian Wells, δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα όμως την προσπάθεια για το Μαϊάμι, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, Goran Ivanisevic.

"Δεν έχουμε εγκαταλείψει ακόμα το Μαϊάμι", είπε ο Κροάτης τεχνικός, όπως αναφέρει το Tennis Majors.

"Θέλει να αγωνιστεί εκεί και θα του άρεσε πολύ αν του το επέτρεπαν. Θα ήταν θαυμάσιο και για τον ίδιο, αλλά και για το τένις", συμπλήρωσε ο Ivanisevic.

Αυτό σημαίνει πως παρά το γεγονός πως δεν εγκρίθηκε η ειδική άδεια που αιτήθηκε για να εισέλθει στην Καλιφόρνια, δεν αποκλείεται ο Djokovic να μπορέσει τελικά να ταξιδέψει στη Φλόριντα, για το δεύτερο Masters της χρονιάς.

"Αν δεν συμβεί, δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου. Ούτε πέρσι έπαιξε σ' αυτά τα τουρνουά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι θα το γνωρίζουμε αρκετά νωρίς, οπότε θα μπορούμε να οργανώσουμε το πλάνο μας", ανέφερε ακόμα ο Ivanisevic.

Φυσικά, αν δεν μπορέσει να ταξιδέψει ούτε στο Μαϊάμι, ο Djokovic θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη χωμάτινη σεζόν: "Όσο για την προετοιμασία για το χώμα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι ιδανικό το να παίξει ή όχι στο Μαϊάμι. Εξαρτάται πάντα από τον Novak. Στο παρελθόν έχει κατακτήσει το Monte-Carlo, έχοντας παίξει και στο Indian Wells και στο Μαϊάμι. Αν είναι πνευματικά έτοιμος και μαχητής όπως ήταν στην Αυστραλία, τότε όλα είναι πιθανά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots