ATP
Rune σε Wawrinka: "Δεν έχεις να πεις τίποτα τώρα;" (vid)

 
Rune σε Wawrinka: "Δεν έχεις να πεις τίποτα τώρα;" (vid)
tn team Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 10:23

Επεισοδιακό φινάλε είχαμε στην αναμέτρηση του Stan Wawrinka με τον Holger Rune, με τον Δανό να "τη λέει" στον Ελβετό στη χειραψία τους στο φιλέ, για αυτό που του είχε πει πριν λίγους μήνες ο Wawrinka ότι "κάνει σαν μωρό".

Πριν από λίγους μήνες, το Νοέμβριο του 2022 συγκεκριμένα, ο Wawrinka είχε επιπλήξει τον Rune στο φιλέ, μετά την αναμέτρησή τους στο Bercy του Παρισιού, λέγοντάς του: "Μην κάνεις σαν μωρό στο court!"

Απ' ότι φαίνεται οι δυο παίκτες δεν τα έχουν πει από τότε και στην αναμέτρησή τους για τον 3ο γύρο του Indian Wells, στην οποία ο Ελβετός πήρε τη ρεβάνς, υπήρξε ένταση.

Ο Rune μάλιστα "τη φύλαγε" στον Wawrinka και μετά το τέλος του παιχνιδιού του είπε στο φιλέ: "Δεν έχεις τίποτα να πεις τώρα;"

"Τι θέλεις να πω;" ανταποκρίθηκε ο Wawrinka, που φάνηκε είτε να μην αντιλαμβάνεται την ενόχληση του αντιπάλου του, είτε να θεωρεί ότι δεν έπρεπε να ανακαλέσει τα λόγια του.

Ο 19χρονος Δανός πάντως δεν έδωσε συνέχεια, έδωσε το χέρι του στον διαιτητή και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο Wawrinka πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη επί του Rune στο Indian Wells και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του αμερικάνικου Masters. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner.

Θυμίζουμε πως μετά το περιστατικό του Νοεμβρίου, ο Rune, ο οποίος είχε σώσει 3 match points για να κερδίσει τον Wawrinka, κατέληξε να κατακτά και τον τίτλο στο Masters του Παρισιού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots