ATP
Συνεχίζουν το νικηφόρο τους σερί Τσιτσιπάς και Bergevi

 
Συνεχίζουν το νικηφόρο τους σερί Τσιτσιπάς και Bergevi
tn team Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 15:39

O Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Filip Bergevi έδωσαν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί στα Challenger τουρνουά της Ευρώπης.

Μετά το επιτυχημένο τους πέρασμα από το Challenger της Αττάλειας, όπου κατέκτησαν τον τίτλο, Πέτρος Τσιτσιπάς και Filip Bergevi πέτυχαν σήμερα την 5η διαδοχική νίκη τους, συνεχίζοντας το σερί τους και στο Σέκεσφεχερβαρ της Ουγγαρίας.

Για τον 1ο γύρο του Kiskut Open, οι Τσιτσιπάς και Bergevi κέρδισαν τους Ούγγρους Matyas Fuele και Gergely Madarasz με 4-6, 6-3, 10-8.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας και ο Σουηδός παρτενέρ του, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και ήταν πίσω με 4-6, 1-3 στο 2ο σετ, κέρδισαν όμως τα 5 επόμενα games και έστειλαν το παιχνίδι στο match tie-break.

Εκεί οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τους Τσιτσιπά και Bergevi να βρίσκονται ξανά σε δύσκολη θέση, όταν έμειναν πίσω με mini-break στο 7-8. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και κέρδισαν τους 3 επόμενους πόντους, για να ολοκληρώσουν τελικά την ανατροπή, έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά του Challenger του Σέκεσφεχερβαρ, οι Τσιτσιπάς και Bergevi, Νο.4 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν είτε τους Steven Diez και Michael Vrbensky, είτε τους Manuel Guinard και Nino Serdarusic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots