ATP
Μέχρι τα προημιτελικά στο Challenger του San Luis Potosi o Περβολαράκης

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης
tn team Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 - 11:45

Στα προημιτελικά του διπλού ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο Challenger του San Luis Potosi ο Μιχάλης Περβολαράκης, που είχε match point για να μπει στα ημιτελικά, μαζί με τον συμπαίκτη του, Maximilian Neuchrist.

Περβολαράκης και Neuchrist ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο San Luis Potosi Open στην προημιτελική φάση τα ξημερώματα του Σαββάτου, γνωρίζοντας την ήττα έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς από τους Benjamin Lock και Rubin Statham με 6-7 (7), 6-0, 12-10.

Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με τον Περβολαράκη και τον Neuchrist να σβήνουν δυο set points στο 1o σετ, ένα όταν σέρβιραν στο 4-5 και άλλο ένα στο tie-break, το οποίο τελικά κέρδισαν με 9-7!

Οι Lock και Statham έκαναν αργότερα 3 διαδοχικά break κι έτσι έφτασαν εύκολα μέχρι την κατάκτηση του 2ου σετ, ωστόσο στο match tie-break η μάχη κορυφώθηκε και το ελληνοαυστριακό δίδυμο, αν και βρέθηκε πίσω με 5-7, πήρε τους 4 από τους 5 επόμενους πόντους και είχε το πρώτο match point του παιχνιδιού, στο 9-8. Οι Lock και Statham το έσβησαν και τελικά στο 2ο δικό τους match point ολοκλήρωσαν το tie-break με 12-10, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τον Φιλιππινέζο Ruben Gonzalez και τον Αμερικανό Evan King.

Θυμίζουμε πως ο Περβολαράκης είχε παίξει και στα προκριματικά του μονού στο San Luis Potosi Open, κάνοντας ένα πολύ καλό 2ο σετ απέναντι στον Federico Gaio.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots