ATP
Monte-Carlo: Το πρόγραμμα του Μ. Σαββάτου

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - 11:18

Οι δυο ημιτελικοί των μονών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Monte-Carlo Masters. Δείτε το αναλυτικά.

Η δράση για την ημιτελική φάση των μονών στο Masters του Monte-Carlo θα ξεκινήσει στις 14:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Andrey Rublev με τον Taylor Fritz.

Ο Fritz, ο οποίος έχει κερδίσει 4 φορές σε 6 αναμετρήσεις τον Rublev (4-2) αλλά θα τον αντιμετωπίσει για 1η φορά στο χώμα, θα παίξει σήμερα στον σημαντικότερο ημιτελικό της καριέρας του σε χωμάτινη επιφάνεια, ενώ ο Rublev θα διεκδικήσει την επιστροφή του στον τελικό του Monte-Carlo, μετά από 2 χρόνια.

Στον άλλον ημιτελικό, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα (όχι πριν τις 16:30), ο Jannik Sinner θα αντιμετωπίσει τον Holger Rune. Και για τους 2 θα είναι ο 1ος ημιτελικός σε χωμάτινο Masters, ενώ για τον Rune θα είναι ο 2ος συνολικά σε 1000άρι, μετά την κατάκτηση του Paris Masters τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Ιταλός έχει παίξει σε 2 τελικούς στο Μαϊάμι και έναν ημιτελικό στο Indian Wells, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ τίτλο σε Masters.

Θα είναι μόλις η 2η φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους, μισό χρόνο περίπου μετά την αναμέτρησή τους στα ημιτελικά της Σόφιας το περασμένο φθινόπωρο, σε ένα ματς που εγκατέλειψε ο Sinner, όταν ο Rune ήταν μπροστά με 5-2 στο 3ο σετ.

Το πρόγραμμα του Μ. Σαββάτου:

Court Rainier III:
14:30 Andrey Rublev [5] v. Taylor Fritz [8] COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Jannik Sinner [7] v. Holger Rune [6] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots