ATP
Κόντρα μεταξύ Munar και Κοκκινάκη στη Μαδρίτη (vids)

 
Κόντρα μεταξύ Munar και Κοκκινάκη στη Μαδρίτη (vids)
tennisnews team Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 11:56

Ένταση υπήρξε μεταξύ του Jaume Munar και του Θανάση Κοκκινάκη στη Μαδρίτη, με τον Ελληνοαυστραλό να τα βάζει τόσο με τον Ισπανό, όσο και με τον chair umpire, Mohamed Lahyani.

Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, με τον Κοκκινάκη να κάνει παράπονα στα μέσα του 2ου σετ στον Lahyani, για το box του αντιπάλου του. Ο Lahyani σε έντονο ύφος του ζήτησε να του δείξει σεβασμό, καθώς ο Κοκκινάκης ήταν πολύ επιθετικός.

Ο Munar προσπάθησε να μπει στη συζήτηση, αλλά ο Κοκκινάκης του έκανε νόημα να μείνει εκτός, καθώς δεν απευθυνόταν σε εκείνον.

Μετά το περιστατικό αυτό, πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν τη χειραψία και οι δυο παίκτες δεν τους απογοήτευσαν. Παρότι είχε πάρει τη νίκη με 7-6 (7), 7-6 (3) και θα μπορούσε να τα αφήσει όλα πίσω του, ο Munar επέλεξε να μην το κάνει, ζητώντας το λόγο από τον αντίπαλό του.

"Μην μου ξαναπείς να σκάσω", ακούστηκε να του λέει συγκεκριμένα ο Ισπανός, με τον Ελληνοαυστραλό να απαντάει: "αλλιώς τι;"

Ο Lahyani φοβήθηκε τα χειρότερα και κατέβηκε από την καρέκλα του, σε περίπτωση που χρειαζόταν να επεμβεί, αν και ο Munar του έκανε αμέσως νόημα με το χέρι του ότι δεν υπάρχει τέτοια ανησυχία.

Στον 2ο γύρο του Madrid Open, o Munar θα αντιμετωπίσει τον Tallon Griekspoor, Νο.30 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots