ATP
Πιστός στο ραντεβού του με την 8άδα ο Nole (vids)

 
Πιστός στο ραντεβού του με την 8άδα ο Nole (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 - 13:51

O Novak Djokovic "εξουδετέρωσε" με 2-0 σετ τον Cameron Norrie και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia για 17η διαδοχική χρονιά!

Ποτέ δεν έχει λείψει από τα προημιτελικά της Ρώμης ο Novak Djokovic και αυτό δεν θα συμβεί ούτε φέτος, μια σεζόν στην οποία έκανε ένα από τα χειρότερα ξεκινήματά του στη χωμάτινη σεζόν.

Ο πολύ σπουδαίος Σέρβος τενίστας φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του για ακόμα μια φορά σ' αυτό το σημείο της χωμάτινης περιόδου, καθώς επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Cameron Norrie και εξασφάλισε την παρουσία του στην τελική 8άδα του 1000αριού της Ρώμης.

Από την αρχή ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων, ο οποίος προηγήθηκε με 3-0 στο 1ο σετ και δεν έχασε το πάνω χέρι, για να το κλείσει στο 9ο game.

Στο 2ο σετ ο Djokovic προηγήθηκε ξανά με break στο 2-1, αλλά και ο Norrie έκανε το πρώτο του break στην αναμέτρηση αμέσως μετά, για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Με νέο break στο 9ο game o Σέρβος πέρασε και πάλι μπροστά με 5-4, ενώ ο Norrie προηγήθηκε με 0-30, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει αυτή τη φορά, καθώς φαινόταν και πως αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, σ' αυτά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

O Djokovic παρέμεινε αήττητος απέναντι στον Norrie σε 3 αναμετρήσεις (3-0), ενώ έφτασε τις 67 νίκες στο Foro Italico, σε 77 αναμετρήσεις (67-10).

Θα περιμένει την αναμέτρηση του Holger Rune με τον Alexei Popyrin, για να μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά αύριο.

Ο Nole διεκδικεί τον 7ο τίτλο του στη Ρώμη, καθώς και τη 10η διαδοχική πρόκρισή του στα ημιτελικά, έχοντας παίξει σε 8 τελικούς στις 9 προηγούμενες διοργανώσεις!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots