ATP
Medvedev: "Δεν θα χορεύω μετά από κάθε ματς" (vid)

 
Medvedev: "Δεν θα χορεύω μετά από κάθε ματς" (vid)
tn team Κυριακή, 21 Μαϊος 2023 - 12:23

Τι είπε ο Daniil Medvedev για τον μικρό χορό που έκανε μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά, για τον οποίο δεν έκρυψε πως αισθάνθηκε ότι δείχνει... γελοίος!

Ο Medvedev ρωτήθηκε για τον σύντομο χορό που έκανε μετά τη νίκη του επί του Τσιτσιπά το βράδυ του Σαββάτου και την πρόκρισή του στον τελικό του Internazionali BNL d' Italia.

Απέδωσε την κίνησή του στο γεγονός ότι προκρίθηκε για 1η φορά σε έναν τελικό Masters 1000 διοργάνωσης στο χώμα, αν και του φάνηκε λίγο... γελοίο.

"Όταν το είδα, μου το έδειξαν σε μια τηλεόραση σχεδόν αμέσως μετά, σκέφτηκα ότι αυτό δείχνει γελοίο. Όμως όταν θα το βλέπω σε έναν χρόνο ή ακόμα και σε έναν μήνα, θα σκέφτομαι αυτή την ανάμνηση. Είναι αναμνήσεις, είναι διασκέδαση, προκρίθηκα στον πρώτο μου χωμάτινο τελικό Masters, οπότε ένιωθα πολύ καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χορεύω μετά από κάθε μου αγώνα", εξήγησε ο Medvedev.

Αυτό που δεν ανέφερε, ήταν πως ο χορός σίγουρα δεν είχε να κάνει μόνο με την πρόκρισή του στον πρώτο του μεγάλο τελικό στο χώμα, αλλά είχε να κάνει και με τον αντίπαλό του.

Ήταν κατά κάποιο τρόπο μια ρεβάνς, για την ήττα του από τον Τσιτσιπά στο Σινσινάτι το περσινό καλοκαίρι, όταν ο Έλληνας τενίστας τότε είχε πανηγυρίσει με έναν... χορό. Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες άλλωστε ο Medvedev, που φροντίζει να διατηρεί το φορτισμένο κλίμα ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots