ATP
Συνεχίζει το σερί του στο χορτάρι ο Alcaraz (vid)

 
Συνεχίζει το σερί του στο χορτάρι ο Alcaraz (vid)
tn team Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 - 22:45

O Carlos Alcaraz κέρδισε και τον Grigor Dimitrov με 2-0 σετ, για να δώσει συνέχεια στο σερί του στο χορτάρι και να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό στην επιφάνεια.

Ο Alcaraz έκανε και σήμερα ένα καλό ματς στο Queen's του Λονδίνου, για να κερδίσει τον Dimitrov με 6-4, 6-4 και να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Queen's Championships.

Ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος απέχει 2 νίκες από την επιστροφή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε break στο πρώτο game της αναμέτρησης και διατηρήθηκε μπροστά έως το τέλος του σετ, το οποίο κέρδισε με 6-4.

Στο 2ο σετ ο Dimitrov ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο Alcaraz πήρε τα 4 επόμενα games και πήρε τον έλεγχο. Ο Dimitrov βρήκε νέο break και ισοφάρισε σε 4-4, με τον Ισπανό ωστόσο να κερδίζει τους 8 από τους 9 επόμενους πόντους και να "κλειδώνει" τη νίκη, έπειτα από 92 λεπτά αγώνα.

Ο Alcaraz, ο οποίος παίζει στο πρώτο του τουρνουά εκτός Wimbledon στο γρασίδι, θα παίξει αύριο στα ημιτελικά του Queen's Championships, αντιμετωπίζοντας τον Sebastian Korda.

Ο 22χρονος Αμερικανός παίζει πολύ καλό τένις αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο και σήμερα κέρδισε το Νο.5 του ταμπλό, Cameron Norrie, με 6-4, 7-6 (1).

Στον άλλον ημιτελικό θα συναντηθούν οι Holger Rune και Alex De Minaur. O Rune, No.2 στο ταμπλό, επιβλήθηκε του Lorenzo Musetti με 6-4, 7-5. Ο De Minaur με τη σειρά του έβγαλε εκτός τον Adrian Mannarino, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 4-6, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots