ATP
Φιλική νίκη Τσιτσιπά επί του Davidovich Fokina (vid)

 
Φιλική νίκη Τσιτσιπά επί του Davidovich Fokina (vid)
tn team Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 21:05

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Alejandro Davidovich Fokina σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε για το Boodles στο Λονδίνο.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-4, 6-4 του Davidovich Fokina στο The Boodles.

Αν και αγώνας επίδειξης, ήταν μια σημαντική νίκη για τον Στέφανο, που είχε μόλις μια νίκη στα τρια τουρνουά που αγωνίστηκε στο χορτάρι τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στο 1ο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε πίσω με 2-4, αλλά κέρδισε τα 4 επόμενα games και πήρε το σετ με 6-4. Στη συνέχεια το ματς διακόπηκε λόγω βροχής, αλλά αυτή η διακοπή δεν χάλασε τον ρυθμό του Τσιτσιπά, που έκανε νωρίς το break στο 2ο σετ και πέρασε μπροστά με 3-1, διατηρώντας το προβάδισμα έως το τέλος.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει ένα παιχνίδι ακόμα στο Stoke Park του Λονδίνου για το Boodles, στο διπλό αύριο μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο.

"Μου αρέσει να παίζω με τον αδερφό μου και θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε εδώ. Είναι ωραία εδώ, είναι χαλαρά, μου αρέσει πολύ. Δεν έπαιξα για 2-3 χρόνια, όμως όποτε έρχομαι εδώ επιστρέφουν οι αναμνήσεις. Είχα παίξει για 1η φορά εδώ το 2017 ως junior παίκτης", είπε ο Τσιτσιπάς στην on-court συνέντευξη που έδωσε.

Ο Στεφ μίλησε και για τον αγώνα του με τον Dominic Thiem, για τον 1ο γύρο του Wimbledon την ερχόμενη Τρίτη: "Έχουμε παίξει πολλά θρίλερ με τον Dominic, όπως το ATP Finals του 2019, ή και φέτος στη Μαδρίτη. Στο χορτάρι δεν έχουμε παίξει ποτέ, δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά ούτε και εκείνος ξέρει. Είναι δυνατός αντίπαλος και θα τα δώσει όλα στο γήπεδο. Θα παλέψει και το ίδιο πρέπει να κάνω και γω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots