ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Τορόντο

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Τορόντο
© Tennis Canada
tn team Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 - 23:50

Στο ίδιο μισό με τον Carlos Alcaraz βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Masters του Καναδά, ενώ έχει πιθανό αντίπαλο τον Christopher Eubanks στην πρεμιέρα του!

Πιθανό "rematch" με τον Eubanks θα έχει ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Τορόντο, καθώς έχει bye για τον 2ο γύρο και εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Gael Monfils και Eubanks. Σε κάθε περίπτωση θα είναι μια δύσκολη πρεμιέρα, με τον Αμερικανό να είναι ο παίκτης που τον είχε σταματήσει πριν από 3 εβδομάδες στο Wimbledon.

Εφόσον μπει στον 3ο γύρο, ο Τσιτσιπάς έχει πιθανούς αντιπάλους τους Borna Coric, Grigor Dimitrov και Sebastian Korda, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Jannik Sinner.

Στα ημιτελικά, ο Έλληνας πρωταθλητής διασταυρώνεται με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Carlos Alcaraz. Ο Ισπανός θα παίξει με έναν εκ των Ben Shelton και Bernabe Zapata Miralles στην πρεμιέρα του, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Hubert Hurkacz και στα προημιτελικά με τον Holger Rune.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Alcaraz μόνο στον τελικό, είναι οι Daniil Medvedev και Casper Ruud. Ο Medvedev διασταυρώνεται με τον Taylor Fritz στα προημιτελικά, ενώ ο Ruud με τον Alexander Zverev στον 3ο γύρο και με τον Andrey Rublev στα προημιτελικά.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Alcaraz - Rune [5]
[4] Τσιτσιπάς - Sinner [7]
[6] Rublev - Ruud [3]
[8] Fritz - Medvedev [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Τορόντο:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots