ATP
Τσιτσιπάς για Break Point: "Δεν είμαι σίγουρος αν θα το ξανακάνω, δεν είμαι φίλος της τοξικότητας"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 - 9:48

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το επεισόδιο του Break Point που τον αφορά, το οποίο αναλώθηκε στην κόντρα που είχε με τον Νικ Κύργιο την περσινή σεζόν.

Όπως είπε μετά από ερώτηση που δέχτηκε στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στο Los Cabos, ο Τσιτσιπάς πέρασε καλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη σειρά του Netflix, το συνεργείο ήταν μαζί του σε πολλές στιγμές που ξεχώρισε ο ίδιος, όμως σχεδόν καμία απ' αυτές δεν μπήκε στο επεισόδιο. Ανταυτού, οι δημιουργοί της σειράς επέλεξαν να αναδείξουν την κόντρα του με τον Κύργιο για να προκαλέσουν ίντριγκα.

"Ήταν διασκεδαστικά (στην περίοδο των γυρισμάτων). Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και σεβάστηκαν το πρόγραμμά μου και τις απαιτήσεις μου. Είχαμε πολύ καλές στιγμές μαζί. Είχαμε στιγμές πανηγυρισμών, όπως όταν κέρδισα το Monte-Carlo. Κάλυψαν πολύ καλά αυτό το τουρνουά, αλλά δεν μπήκε καθόλου στο επεισόδιο. Είχαμε μια ωραία στιγμή στη Μαρβέγια, όπου έκανα την φωτογράφηση για τη Red Bull στο κλαμπ του Puente Romano, αλλά δεν μπήκε καθόλου στο επεισόδιο. Είχαμε μια ωραία συζήτηση με τον φυσιοθεραπευτή μου στο Australian Open, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ ξανά δημόσια, αλλά χρησιμοποίησαν μόνο 20 δευτερόλεπτα από αυτό.

Προφανώς θέλουν να δείξουν πράγματα που πουλάνε περισσότερο και να δημιουργήσουν ένταση. Όλα καλά, εφόσον αυτό θέλουν να κάνουν. Απλά νιώθω πως ο αγώνας μου με τον Νικ Κύργιο δεν ήταν το καλύτερο πράγμα για να καλύψουν. Ήταν και άτυχη στιγμή για μένα, γιατί έδειξα τη χειρότερη εκδοχή το εαυτού μου σε εκείνο το ματς, μια εκδοχή που ούτε καν φανταζόμουν ότι μπορούσα να δείξω. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα για τη σειρά, ήταν να μιλάω για τον Κύργιο και τις χαζομάρες του."

Γι' αυτό το λόγο, σε περίπτωση που του γίνει πρόταση για νέο επεισόδιο σε μελλοντική σεζόν του Break Point, o Στέφανος δεν είναι και τόσο σίγουρος για το αν θα τη δεχτεί: "Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να το ξανακάνω, γιατί στο τέλος της ημέρας δεν υπήρχε από πίσω καμία ωραία, δημιουργική, καλλιτεχνική ιστορία, που είναι αυτό που με εκφράζει και αυτό που αποζητώ ως άνθρωπος. Δεν είμαι φίλος της τοξικότητας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots