ATP
Τορόντο: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Tennis Canada
tennisnews team Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 9:55

Προημιτελική φάση σήμερα στο Masters του Καναδά! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η δράση όπως και κάθε μέρα στο κεντρικό court θα αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Mackenzie McDonald με τον Alejandro Davidovich Fokina. Ο Αμερικανός για 1η φορά θα παίξει σε έναν τόσο μεγάλο προημιτελικό, ενώ ο Ισπανός θα διεκδικήσει την 1η του πρόκριση σε ημιτελικό Masters σε hardcourt.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Daniil Medvedev με τον Alex De Minaur. O Medvedev έχει κερδίσει τις 4 από τις 5 προηγούμενες αναμετρήσεις του με τον Αυστραλό και θα διεκδικήσει τη 10η νίκη του σε 11 αναμετρήσεις στο Τορόντο.

Στις 2 μετά τα μεσάνυκτα θα συνεχιστεί η προημιτελική φάση, με τον αγώνα του κορυφαίου του κόσμου, Carlos Alcaraz, απέναντι στον πάντα απειλητικό Tommy Paul. O 20χρονος Ισπανός, που για 1η φορά παίζει στα προημιτελικά του Καναδά, θα αναζητήσει τη 15η διαδοχική νίκη του και την 50ή του για φέτος.

Τέλος, το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει η αναμέτρηση του Gael Monfils, που κάνει το καλύτερο τουρνουά του μετά την επιστροφή του, με ένα από τα φαβορί ακόμα και για τον τίτλο, τον Jannik Sinner. Ο Ιταλός έχει κερδίσει τον Monfils 3 φορές σε 4 συναντήσεις.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (11/08):

Center Court:
19:30 Mackenzie McDonald v. Alejandro Davidovich Fokina COSMOTE SPORT 6HD
21:30 Alex De Minaur v. Daniil Medvedev [2] COSMOTE SPORT 6HD
02:00 Carlos Alcaraz [1] v. Tommy Paul [12] COSMOTE SPORT 6HD
04:00 Gael Monfils v. Jannik Sinner [7] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots