ATP
Εγκατέλειψε ο Davidovich στην πρεμιέρα του Djokovic (vid)

 
Εγκατέλειψε ο Davidovich στην πρεμιέρα του Djokovic (vid)
© Western & Southern Open
tn team Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 3:04

O Alejandro Davidovich Fokina εγκατέλειψε με τραυματισμό κι έτσι μετά από ένα σετ ο Novak Djokovic πήρε την πρόκριση για τους "16" του Σινσινάτι.

Ο Djokovic πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Western & Southern Open μετά από 46 μόλις λεπτά στο γήπεδο, αφού ο αντίπαλός του, Davidovich Fokina, εγκατέλειψε το ματς με τραυματισμό στην πλάτη του, στο ξεκίνημα του 2ου σετ.

Ο Ισπανός, ο οποίος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Τορόντο πριν πάει στο Σινσινάτι, είχε μείνει πίσω με break στο 5-3, αλλά απάντησε άμεσα και μείωσε σε 5-4. Ωστόσο, έχασε ξανά το σερβίς του στο επόμενο game και το 1ο σετ με 6-4.

Πήρε και ιατρικό τάιμ άουτ για την κατάστασή του, αλλά όταν επέστρεψε στο court συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν σε θέση να κοιτάξει στα μάτια τον Nole κι έτσι στο 1ο game του 2ου σετ σήκωσε λευκή πετσέτα.

O Djokovic, ο οποίος διεκδικεί και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει αύριο για τη φάση των "16" τον Gael Monfils. Ο 36χρονος Γάλλος συνεχίζει να εντυπωσιάζει και απέκλεισε και τον φορμαρισμένο Alex De Minaur, με 7-5, 6-4.

Η προϊστορία του ωστόσο με τον Djokovic δεν του επιτρέπει να είναι καθόλου αισιόδοξος για το συγκεκριμένο ματς, αφού ο Monfils δεν έχει κερδίσει τον Σέρβο ούτε μια φορά, σε 18 συναντήσεις (0-18)!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots