ATP
Δεν θα παίξει στην Κίνα ο Djokovic

 
Δεν θα παίξει στην Κίνα ο Djokovic
© Western & Southern Open
tn team Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:59

Ο Novak Djokovic επιβεβαίωσε και για το τυπικό πως δεν θα ταξιδέψει στην Κίνα, παίρνοντας μερικές εβδομάδες "άδεια" για να ξεκουραστεί, μετά από τις πολύ κοπιαστικές τελευταίες εβδομάδες.

Αφού έπαιξε back-to-back σε Σινσινάτι, US Open και Davis Cup, παραμένοντας ανίκητος σε 13 αγώνες, έφτασε επιτέλους η ώρα για ξεκούραση και διακοπές, για τον Novak Djokovic.

Ο Σέρβος ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα πάει στην Κίνα και δεν θα αγωνιστεί στο 1000άρι της Σαγκάης τον επόμενο μήνα (2-9 Οκτωβρίου).

"Ανά τα χρόνια έχω πάρει έλαβα στήριξη καλύτερη από τα περισσότερα μέρη του κόσμου στην Κίνα. Η Σαγκάη πάντα ήταν ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά της σεζόν. Θα μου λείψει η #NoleFam στην Κίνα. Ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στην Κίνα κάποια στιγμή στο μέλλον και να σας δω ξανά", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Djokovic.

Με δεδομένο ότι δεν θα παίξει ούτε στο 500άρι του Πεκίνου, αλλά ούτε και στο Τόκιο, το επόμενο τουρνουά για τον Djokovic θα είναι πιθανότατα το Masters του Παρισιού στο Bercy (30 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots