ATP
Alcaraz: "Όνειρό μου να παίξω διπλά με τον Rafa"

 
Alcaraz: "Όνειρό μου να παίξω διπλά με τον Rafa"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 19:50

Για το ενδεχόμενο να παίξει διπλά με τον Rafael Nadal το 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, μίλησε ο Carlos Alcaraz.

Ο Alcaraz ρωτήθηκε για το αν υπάρχει στο μυαλό του αυτό το ενδεχόμενο και είπε πως παρότι ο Nadal δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του, ελπίζει να πάνε όλα καλά ώστε να είναι και οι δυο τους το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς, αφού το να παίξουν μαζί διπλά θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα όλα όσα είπε ο Alcaraz γι' αυτό το θέμα, στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο:

"Αυτή τη στιγμή ο Rafa υποφέρει αρκετά. Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να μπορέσει να παίξει από την αρχή την επόμενη σεζόν, να έχουμε δηλαδή έναν υγιή Rafa και έτοιμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεκάθαρα θα ήταν ένα όνειρο γι αμένα να παίξω διπλά μαζί του στο Παρίσι. Εξαρτάται και από τους δυο μας. Απέχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι τότε, πολλά μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαι υγιής, να δουλέψω σκληρά και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Θα δούμε τι θα γίνει, πάντως σίγουρα είναι ένα όνειρο για μένα."

O Alcaraz έκανε το ντεμπούτο του στο 500άρι του Πεκίνου χθες, κερδίζοντας με 2-0 σετ τον Yannick Hanfmann. Για τον 2ο γύρο του China Open, θα αντιμετωπίσει αύριο τον Lorenzo Musetti, γύρω στις 11:30 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots