ATP
Έκλεισε το rematch με Nole o Rune (vids)

 
Holger Rune
Holger Rune © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - 1:04

O Holger Rune έκανε το καθήκον του απέναντι στον Daniel Altmaier και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Paris Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic σε έναν επαναληπτικό του περσινού τελικού.

Ο Rune επικράτησε καθαρά του Altmaier με 6-3, 6-3 και πήρε σε 80 λεπτά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Paris Masters.

Παραμένει σε τροχιά υπεράσπισης τίτλου ο 20χρονος Δανός, ο οποίος θα έχει αύριο το πιο δύσκολο εμπόδιο να ξεπεράσει, αυτό του Νο.1 του κόσμου, Novak Djokovic, τον οποίο είχε κερδίσει πέρσι στον τελικό.

Ο Rune δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του σήμερα, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι και στο 6ο game του 1ου σετ ήρθε αντιμέτωπος με 3 break points. Κατάφερε να τα σβήσει όλα και να υπερασπιστεί το σερβίς του, κάνοντας διαδοχικά break μετά απ' αυτό, για να πάρει το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ δεν αντιμετώπισε κανένα break point o νεαρός Δανός, που κέρδισε τους 12 από τους 14 τελευταίους πόντους του ματς και μετέτρεψε γρήγορα το 3-3 σε 6-3, για να πάρει τη νίκη σε 1 ώρα και 20 λεπτά αγώνα.

Περνούσε δύσκολα τους τελευταίους μήνες ο Rune, που δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε, δείχνει όμως στο Παρίσι να ξαναβρίσκει τη φόρμα του.

Έχει θετικό ρεκόρ απέναντι στον Djokovic ο Δανός (2-1) και αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το αυριανό ματς, όπως και το γεγονός πως έχει στο box του εδώ και μερικές ημέρες τον πρώην προπονητή του Σέρβου, Boris Becker.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots