ATP
Djokovic: "Τις τελευταίες μέρες είμαι περισσότερο στην τουαλέτα απ' ότι στο γήπεδο!"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - 9:18

Ο Novak Djokovic αντιμετωπίζει προβλήματα με το στομάχι του τις τελευταίες μέρες, κάτι που τον ταλαιπώρησε και στην αναμέτρησή του με τον Tallon Griekspoor, στην οποία δυσκολεύτηκε αρκετά ώσπου να φτάσει στη νίκη.

"Ειλικρινά, τις τελευταίες μέρες έχω περάσει περισσότερο χρόνο στη λεκάνη της τουαλέτας απ' ότι στο γήπεδο. Αντιμετωπίζω προβλήματα με το στομάχι μου και δεν είμαι ο εαυτός μου", είπε ο Djokovic στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, μετά τη δύσκολη νίκη του με 4-6, 7-6 (2), 6-4 επί του Griekspoor.

Ο κάτοχος 23 Grand Slams τίτλων ξεκίνησε καλά τον αγώνα, όμως έχασε 5 συνεχόμενα games από το 4-1, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω με σετ. Σε εκείνο το διάστημα, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του 2ου σετ, δυσκολεύτηκε πολύ με το στομάχι του.

"Βγήκα εκεί έξω με την ιδέα να κρατήσω το σερβίς μου για να πάω στο tie-break. Κατάφερα να το κάνω στο 2ο σετ και εκεί ανέβασα το επίπεδό μου. Στο 3ο σετ ξεκίνησα να νιώθω καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτή την πρόκληση."

Ο Nole δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον Griekspoor, που αν μη τι άλλο έκανε πολύ καλό παιχνίδι: "Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στο μεγάλο παιχνίδι που έκανε ο αντίπαλός μου. Aν κέρδιζε σήμερα, θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν έριξε σχεδόν καθόλου το επίπεδό του σε όλο τον αγώνα και ήταν μια εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου."

Σήμερα, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Holger Rune για τα προημιτελικά του Paris Masters. Στο box του Δανού αυτή την εβδομάδα βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος και φίλος του Nole, o Boris Becker, που εδώ και λίγες εβδομάδες είναι ο νέος του προπονητής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots