ATP
Bercy: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 - 20:48

Το απόγευμα της Παρασκευής θα μπει στη μάχη των προημιτελικών του Paris Masters o Στέφανος Τσιτσιπάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov στο δεύτερο παιχνίδι της αυριανής ημέρας στο Bercy, γύρω στις 16:30 με 17:00 ώρα Ελλάδας, για μια θέση στα ημιτελικά του Paris Masters.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αγωνίζεται πια και χωρίς την πίεση του ATP Finals, αφού προκρίθηκε και επίσημα στο Τορίνο, θα διεκδικήσει τη 2η διαδοχική πρόκρισή του στα ημιτελικά του παρισινού Masters, καθώς και την 7η νίκη του σε 8 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Khachanov (6-1).

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, με τον πρώτο προημιτελικό, όπου ο Hubert Hurkacz θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Hurkacz δεν έχει καταφέρει τον Dimitrov, σε 3 προσπάθειες μέχρι στιγμής (0-3).

Το βράδυ, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, θα ξεκινήσει η πολύ μεγάλη αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Holger Rune, σε έναν επαναληπτικό του περσινού τελικού. Ο Rune, ο οποίος έχει κερδίσει 2 φορές σε 3 αναμετρήσεις τον Djokovic (2-1), έχει στο πλευρό του και τον πρώην προπονητή του Σέρβου, Boris Becker.

Η προημιτελική φάση θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Alex De Minaur απέναντι στον Andrey Rublev, στο ματς που θα κλείσει και το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/11):

Court Central:
15:00 Hubert Hurkacz [11] v. Grigor Dimitrov COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Stefanos Tsitsipas [7] v. Karen Khachanov [16] COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Novak Djokovic [1] v. Holger Rune [6] COSMOTE SPORT 6HD
22:30 Alex De Minaur [13] v. Andrey Rublev [5] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots