ATP
Zverev: "Την Παρασκευή θα είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Medvedev στον κόσμο!"

 
Zverev: "Την Παρασκευή θα είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Medvedev στον κόσμο!"
tn team Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 15:15

Μετά την ήττα του από τον Daniil Medvedev, o Alexander Zverev θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Medvedev με τον Carlos Alcaraz με μια διαφορετική ματιά.

Αν ο Medvedev κερδίσει τον Ισπανό, τότε η τύχη της 2ης θέσης του ομίλου θα περάσει στα χέρια του Zverev, που εφόσον κερδίσει τον Rublev θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Διαφορετικά, αν ο Alcaraz κερδίσει τον Medvedev, θα είναι εκείνοι που θα μπουν στα ημιτελικά και ο Zverev θα μείνει και επίσημα εκτός.

"Ποτέ δεν κέρδισα το δεύτερο παιχνίδι στη φάση των ομίλων σ' αυτό το τουρνουά και το έχω κατακτήσει δυο φορές. Αυτό μου δίνει ελπίδες. Την Παρασκευή θα είμαι ο Νο.1 θαυμαστής του Daniil Medvedev στον πλανήτη!" είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Zverev, που θα δει τον αγώνα του Medvedev με τον Alcaraz το απόγευμα και το βράδυ θα παίξει ο ίδιος με τον Rublev.

"Θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή, δεν εξαρτιέται από εμένα. Ο Daniil παίζει πολύ καλά και θεωρώ ότι έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει. Αν συμβεί αυτό, πρέπει να είμαι έτοιμος για τον δικό μου αγώνα και να κερδίσω τον Andrey."

Η δήλωση του Zverev επικοινωνήθηκε και στον Medvedev, που παρότι εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στα ημιτελικά, επιβεβαίωσε πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να κάνει το 3 στα 3 και να κρατήσει το ενδιαφέρον στον όμιλο έως και το τελευταίο παιχνίδι.

"Λογικό είναι, θέλει να προκριθεί. Δεν γνωρίζω όλα τα σενάρια, αλλά σίγουρα αν κερδίσω τον Carlos θα είναι καλύτερο γι' αυτόν. Και γω θα ήθελα το ίδιο. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ."

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται την Παρασκευή (17/11), με την αναμέτρηση του Medvedev με τον Alcaraz να ξεκινά στις 15:30 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας του Zverev με τον Rublev θα αρχίσει στις 21:30 το βράδυ. Και τα δυο παιχνίδια θα μεταδοθούν στο COSMOTE SPORT 6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots