ATP
Στους "4" με μεγάλες εμφανίσεις ο Ξυλάς

 
Στους "4" με μεγάλες εμφανίσεις ο Ξυλάς
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 - 18:39

Ο Γιάννης Ξυλάς πέτυχε δυο πολύ καλές νίκες μέσα σε λίγες ώρες και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο. Στα ημιτελικά προκρίθηκαν και οι Μιχαέλα Λάκη και Έλενα Χριστοφή.

Μια πολύ μεγάλη μέρα είχε ο Γιάννης Ξυλάς στο Lyttos Beach, όπου χρειάστηκε να δώσει δυο αγώνες μέσα σε λίγες ώρες και τους κέρδισε και τους δυο, για να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Στον εξ αναβολής αγώνα του για τον 2ο γύρο με τον Αυστριακό Neil Oberleitner, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.505 στην παγκόσμια κατάταξη, τον οποίο κέρδισε με 7-6 (5), 6-4.

Πέρασε στα προημιτελικά, όπου αντιμετώπισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Benjamin Pietri, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 6-1, κάνοντας ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Στην ημιτελική φάση του τουρνουά των 15.000 δολαρίων, ο Ξυλάς θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Alastair Gray, Νο.7 στο ταμπλό.

Στις γυναίκες, η Μιχαέλα Λάκη και η Έλενα Χριστοφή, Νο.1 και Νο.2 στο ταμπλό αντίστοιχα, προκρίθηκαν αμφότερες στα ημιτελικά, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Η Λάκη κέρδισε τη Λιθουανή Patricija Paukstyte με 6-4, 6-4, ενώ η Χριστοφή συνέτριψε την Ιταλίδα Maria Vittoria Viviani, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-0, 6-0.

Αύριο η Λάκη θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικα την τη Λιθουανή Klaudija Bubelyte, Νο.3 στο ταμπλό, ενώ η Χριστοφή θα παίξει με την Ρουμάνα Lavinia Tanasie, Νο.4 στο ταμπλό.

Στο διπλό των γυναικών, η Χριστοφή και η Paukstyte κέρδισαν τις Bubelyte και Liisa Varul με 4-6, 7-6 (3), 10-8 και προκρίθηκαν στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Σλοβάκα Karolina Krajmer και την Εσθονή Andrea Roots.

Στο διπλό των ανδρών, ο Παύλος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς επικράτησαν των Dennis Dragomirov και Richard Zusman με 6-2, 7-6 (4) και μπήκαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο τους Γάλλους Arthur Gea και Benjamin Pietri.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots