ATP
Djokovic: "Με εκνεύριζαν όλα όσα έκανε ο Nadal"

 
Djokovic: "Με εκνεύριζαν όλα όσα έκανε ο Nadal"
© Philippe Montigny/FFT
tn team Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 11:01

O Novak Djokovic αποκάλυψε πως στις αρχές της καριέρας του ενοχλούταν πολύ από τις ρουτίνες του Rafael Nadal στους μεταξύ τους αγώνες.

Στα πρώτα στάδια της καριέρας του, ο Djokovic δυσκολευόταν αρκετά απέναντι στον Nadal. Ειδικότερα στο Roland Garros, το "Βασίλειο" του Ισπανού, κατάφερε να τον κερδίσει για 1η φορά το 2015, σε μια περίοδο που ο Nadal δεν έπαιζε το καλύτερό του τένις, αλλά και μετά από 6 διαδοχικές ήττες από τον Ισπανό στο Παρίσι.

Όπως αποκάλυψε στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στο "60 Minutes", o Djokovic επηρεαζόταν πολύ απ' όλα όσα έκανε ο Nadal πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τις γνωστές του ρουτίνες, οι οποίες τον εκνεύριζαν αρκετά.

"Έπαιζα με τον Nadal στο Roland Garros και τα ντουλάπια μας ήταν δίπλα-δίπλα. Προσπαθούσαμε να δώσουμε χώρο ο ένας στον άλλον, αλλά και τα αποδύτηρια δεν είναι τόσο μεγάλα. Ο τρόπος που χοροπηδούσε στα αποδυτήρια, έκανε σπριντ δίπλα μου, μπορούσα ακόμα και να ακούσω τι μουσική είχε στα ακουστικά του. Με εκνεύριζαν όλα αυτά!" είπε ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων.

"Στις αρχές της καριέρας μου, δεν είχα συνειδητοποιήσει πως όλα αυτά ήταν μέρος του παιχνιδιού. Με τρόμαξε αυτό. Αλλά με παρακίνησε κιόλας για να κάνω και εγώ πράγματα μόνος μου, να δείξω πως είμαι έτοιμος για μάχη, έτοιμος για πόλεμο", πρόσθεσε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots