ATP
Djokovic: "Θέλω να γράψω κι άλλη ιστορία" (vid)

 
Djokovic: "Θέλω να γράψω κι άλλη ιστορία" (vid)
tn team Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 16:50

Ο Novak Djokovic μίλησε για το τι είναι αυτό που του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει, αλλά και για τον στόχο του να γράψει ακόμα περισσότερη ιστορία στο άθλημα.

"Ακόμα προσπαθώ να βάλω όση περισσότερη πίεση γίνεται για να κερδίζω Grand Slams και να είμαι διεκδικητής του Νο.1, ακόμα προσπαθώ να γράψω περισσότερη ιστορία στο άθλημα. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη και ακόμα νιώθω πολύ καλά το σώμα μου. Σ' αυτή την ηλικία κατάφερα να κάνω μια από τις καλύτερες χρονιές μου, οπότε θέλω να δω πόσο μακριά μπορεί να με πάει", είπε ο Djokovic σε μια πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του.

Ο Djokovic μίλησε ακόμα και για το Australian Open, που πάντα του δίνει μεγάλη ώθηση από το ξεκίνημα της σεζόν. Θυμίζουμε πως έχει κατακτήσει στη Μελβούρνη τους 10 από τους 24 Grand Slams τίτλους του.

"Το Australian Open ήταν το πιο πετυχημένο τουρνουά της καριέρας μου, οπότε κάθε φορά που κερδίζω εκεί αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μου. Κάθε φορά που επιστρέφω αναβιώνουν και αυτές οι αναμνήσεις από τα προηγούμενα χρόνια. Απλά λατρεύω να αγωνίζομαι στο Australian Open και στη Rod Laver Arena, είναι το αγαπημένο μου γήπεδο. Ελπίζω να μπορέσω να τα πάω όσο καλά τα πήγα πέρσι και να συνεχίσω έτσι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots