ATP
Djokovic: "Ελπίζω να παίζω μέχρι τα 40 μου και ακόμα περισσότερο"

 
Djokovic: "Ελπίζω να παίζω μέχρι τα 40 μου και ακόμα περισσότερο"
© Rolex Paris Masters
tennisnews team Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 11:05

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει να είναι στο tour και στο κορυφαίο επίπεδο ακόμα και μετά τα 40, μίλησε ο Novak Djokovic.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Djokovic δεν πρόκειται να "κρεμάσει" τη ρακέτα του όσο συνεχίζει να διεκδικεί τα μεγαλύτερα τουρνουά του πλανήτη και να γράφει ιστορία.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε για τη L'Equipe, o κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων, ο οποίος θα γίνει 37 τον επόμενο Μάιο, μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει μέχρι τα 40 του ή και ακόμα περισσότερο.

"Ελπίζω να μπορέσω να παίξω μέχρι τα 40 μου, ή και περισσότερο, θα δούμε", είπε στη γαλλική εφημερίδα ο 36χρονος Σέρβος.

"Το 2023 ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Γιατί να σταματήσεις όταν συνεχίζεις και παίζεις τόσο καλά; Προχωράω μπροστά και θα βλέπω χρόνο με το χρόνο πόσο μακριά μπορώ να φτάσω", πρόσθεσε.

Ο Djokovic αναφέρθηκε και στον Tom Brady, που σταμάτησε την καριέρα του στο NFL στα 45 του χρόνια και ήταν μέχρι και την τελευταία σεζόν πολύ πετυχημένος και πρωταθλητής του Super Bowl.

"Ο Tom είναι ένα τέλειο παράδειγμα ενός μεγάλου πρωταθλητή. Έχει περάσει πολύ χρόνο στο να φροντίζει τον εαυτό του, αναρρώνει σωστά και φροντίζει να καλύπτει κάθε πτυχή του σώματός του και του μυαλού του, ώστε να μπορέσει να έχει μια σπουδαία και μακροχρόνια καριέρα."

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγες ημέρες ο Djokovic βρίσκεται στο Περθ, απ' όπου θα ξεκινήσει τη σεζόν του, στο United Cup. Ο πρώτος του αγώνα θα είναι αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, κόντρα στον Zhizhen Zhang από την Κίνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots