ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 23:55

Τον πολύ δυνατό Roman Safiullin θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Ακαπούλκο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι στο ίδιο μισό του ταμπλό με τον Alexander Zverev. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στον 1ο γύρο του Abierto Mexicano με τον πολύ επικίνδυνο Safiullin, έναν παίκτη που βρίσκεται στο Νο.38 του κόσμου και τον τελευταίο χρόνο παίζει πολύ καλό τένις. Θυμίζουμε πως ο Safiullin είχε κερδίσει τον Τσιτσιπά το 2022 στη Μασσαλία, ενώ την περσινή σεζόν είχε κερδίσει τους Alexander Zverev και Carlos Alcaraz.

Αν πάρει τη νίκη, ο Τσιτσιπάς θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Felix Auger-Aliassime ή κάποιον qualifier, σε ακόμα ένα πολύ δύσκολο ματς. Στα προημιτελικά, ο Έλληνας πρωταθλητής διασταυρώνεται με τον Alex De Minaur, ενώ στα ημιτελικά με το Νο.1 του ταμπλό, Alexander Zverev.

O Zverev θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Daniel Altmaier και, εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, με έναν εκ των Miomir Kecmanovic και Diego Schwartzman στον 2ο γύρο. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Αμερικανό, Tommy Paul.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Zverev, De Minaur και Τσιτσιπά στον τελικό, είναι οι Holger Rune και Casper Ruud.

Ο Rune θα ξεκινήσει αντιμετωπίζοντας qualifier και στον 2ο γύρο μπορεί να παίξει ξανά με qualifier, ή με τον Jordan Thompson, φιναλίστ αυτή την εβδομάδα στο Λος Κάμπος. Στα προημιτελικά ο Rune διασταυρώνεται με τον Frances Tiafoe.

O Ruud από τη μεριά του θα κάνει πρεμιέρα ενάντια στον Christopher Eubanks, ενώ αν κερδίσει θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Rodrigo Pacheco Mendez και Dusan Lajovic. Στα προημιτελικά, ο Νορβηγός διασταυρώνεται με τον Taylor Fritz.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Zverev - Paul [7]
[3] De Minaur - Τσιτσιπάς [5]
[6] Ruud - Fritz [4]
[8] Tiafoe - Rune [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Ακαπούλκο:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots