ATP
Εύκολα 8άδα ο Alcaraz (vids)

 
Εύκολα 8άδα ο Alcaraz (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 1:41

Aνενόχλητος συνεχίζει το σερί του και την πορεία του προς το Sunshine Double o Carlos Alcaraz, ο οποίος απώλεσε μόλις 6 games από τον Lorenzo Musetti.

Ο 20χρονος Ισπανός κέρδισε τον Ιταλό με 6-3, 6-3 σε 86 λεπτά και πήρε μια ακόμα εύκολη πρόκριση στο Μαϊάμι, όπου μέχρι στιγμής μετράει 15 χαμένα games σε 3 αναμετρήσεις.

Έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες στο tour και απέχει 3 ακόμα από το να κάνει το double σε Indian Wells και Μαϊάμι, κάτι που θα τον φέρει πολύ κοντά και στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

O Alcaraz άνοιξε με break το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 στο 1ο σετ, στο οποίο δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point. Με δεύτερο break στο 9ο game έκλεισε το 1ο σετ ο Ισπανός, Νο.2 στο ταμπλό.

Στο 2ο σετ αντιμετώπισε πρώτος break points, αλλά έσβησε τις 2 ευκαιρίες του Musetti και κράτησε το σερβίς του για το 2-1. Στη συνέχεια έκανε το πρώτο break για το 4-2, αλλά ο Ιταλός απάντησε άμεσα και μείωσε σε 4-3.

Με ένα νέο break αμέσως μετά, το 3ο διαδοχικό στο ματς, ο Alcaraz ανέκτησε τον έλεγχο και τελικά έκλεισε και το 2ο σετ στα 9 games, για να "σφραγίσει" την πρόκριση σε 1 ώρα και 26 λεπτά αγώνα.

Κάνει εντυπωσιακό τουρνουά μέχρι στιγμής στο Hard Rock o Ισπανός, ο οποίος διεκδικεί τον 6ο τίτλο του σε Masters 1000 διοργάνωση και θα παίξει την Πέμπτη στον 12ο προημιτελικό του σε 1000άρι.

Θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, που κέρδισε ένα πολύ κλειστό ματς με τον Hubert Hurkacz, με 3-6, 6-3, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots